Gitár oktatás online vagy Budapesten – gitáriskola a legjobbtól

Profi gitárművészként a tanítás is mindig nagy szerepet játszott az életemben. Fontosnak tartom, hogy amit megtanultunk azt tovább is tudjuk adni. A gitár tanulás is lehet gyerekjáték: ez is egyfajta közvetítés, és kommunikáció, csak úgy, mint ahogy fontos, hogy a koncerteken tudjunk szólni a közönséghez, a pedagógiában is fontos, hogy tudjuk szólni az ember lelkéhez, értelméhez és minden egyes óra maradandó legyen számára. Ezért is tartom a minőségi gitár oktatást kiemelkedően fontosnak.  


Az online gitár tanulás is  lehet nagyon hatékony, számos diákot tanítottam már sikerrel a Covid-19 idején.  

Külföldi tanulmányaim után végül Magyarországon telepedettem le és kidolgozottam egy olyan tantervet amely rendkívül rugalmas és ötvözi a nyugati stílusú zene oktatást a magyar Kodály módszerrel. Több éves tapasztalat és több száz tanuló után úgy döntöttem, hogy összeállítok egy saját módszeren alapuló tankönyvet, amely tartalmazza a klasszikus gitár és az elektromos gitár technika alapjait. Ennek köszönhetően többféle stílusba is tudunk váltani az alapok elsajátítása után, mint például: Klasszikus gitár, Fingerstyle, Pop/Rock, Latin zene. Szeretettel vár minden gitározni vágyó gyermeket és felnőttet egyaránt, kezdőtől a haladó szintig.    

Gitárstúdió Szolgáltatásai

A Csík Adolf Gitárstúdió több lehetőséget biztosít tanulóinak, kezdve a személyes oktatástól a digitális oktatásig. Gitárkurzusaink bérlet formájában működnek, mert a folyamatos tanulásban és fejlődésben hiszünk. Egyszeri próbaórára azonban mindenkinek lehetősége van. Az oktatásra Budapest szívében, nagyszerű megközelítéssel az Astoria közelében kerül sor, vagy akár nálad!

Tanácsadás

Küld el videód és írásos vagy videó formájában útmutatást adok, hogy hogyan tudsz a legtöbbet fejlődni, közösén kidolgozunk egy személyre szabott tantervet is, amellyel hamar eléred céljaid 

Online gitáróra a világ bármelyik részén 

Gitárstúdiónk teljes felszerelése megvan ahhoz, hogy az online oktatás is valódi élményt adjon

Személyes oktatás

Találkozzunk személyesen a belváros szívében lévő teljesen felszerelt lakás stúdiómban. Személyes oktatás olyan előnyökkel jár mint például az együtt játszás élménye, amit kár kihagyni! 


Házhoz megy a Gitártanár

Ha nem szeretnél utazni, viszont nem szeretnéd kihagyni az együtt játszás örömét sem, akkor Budapesten belül a Csík Adolf Gitárstúdió egyik tanára ellátogat hozzád, aki  Csík Adolf módszertanával és könyvéből tanít

Árak

Az árak bérlet formájában értendőek 

Próbaóra

Ismerkedés, belekóstolunk a gitározás világába,

haladok esetén szintfelmérés, tanterv készítés

7500 Ft

Videós Tanácsadás

Havi négy videóra válaszolók videó formában 

18 000 Ft

Online Gitáróra

Havi 4 x 45 perc

24 000 Ft

Személyes Gitáróra

Havi 4 x 45 perc

  34 000 Ft

Házhoz megy a gitártanár havi bérlet

Havi 4 x 60 perc

( a havi bérlet összege függ a Budapesten belüli távolságtól)

 alapdíj: 60 000 Ft


 Egyéni árajánlat

- Ha másfajta konstrukcióra van szükséged, mert időbeosztásod változó, vagy szokatlan akkor sem kell lemondanod a gitártanulás öröméről, megbeszélünk egy személyedre szabott rugalmas kurzust.

- Oktatás idegennyelven angolul vagy németül